Szavazás
Hogy tetszik az új weblapom?
Nagyon szép!
Jó lesz, csak töltsd meg tartalommal.
Nem rossz.
Nekem is kell ilyen!
Tehetséges vagy, ez nem kérdés...

Hírek

Fontos:Legfrisseb felül legrégibb alul!


>>Miley Cyrus dallal búcsúzik Hannah Montanától

Ez voltaképpen az első szám Miley Cyrus „Hannah Montana: Forever” című albumáról. Az üzenet itt egyértelmű: a boldogság az élet apró dolgaiban rejtőzik.
A Hannah Montana: Forever a HM sorozat utolsó, negyedik évada, ezzel a dallal mond búcsút Miley hamvas tini-énjének és lép be a felnőttek világába.

>>Miley szerint Megan rossz színésznő

Miley Cyrus kijelentette, hogy Megan Fox már nem olyan, mint régen, szerinte Megan jelenleg nem játsza jól a szerepeit.
Megan Foxot mostanában mindenki csak megalázza, most nem rég Miley Cyrus volt soron, kijelentette, hogy Megan Fox már nem a régi: "Szerintem a Confessions of a Teenage Drama Queen című filmben nagyobb sikere volt, mint a Jennifer's Body-ban".
Megan nem vesszi a lelkére azt, amit Miley mondott róla, ő azt álitja, hogy neki sokal több sikeres filmje vannak, mint a kritizáló Miley Cyrusnak.

>>Katy Perry szerint Miley az új Britney

Mindenki ismeri a cserfes Katy Perry-t, ami a szívén az a száján. Így hát nem is tagadta mit is gondol Miley Cyrus-ról, akiben Britney-t véli felfedezni.
Katy Perry a Much Music Awards szinfalai mögött találkozott Mileyval, akiről utána egyből ki is fejtette véleményét: "Ő az új Britney. Egyenesen a szemeink előtt válik azzá." Mikor egy barátja megkérdezte Katy-től, hogy nem inkább Lindsay Lohan-re hasonlít-e, ő csak annyit felelt: "Nem, határozottan a Britney-utat követi."
Persze ez mind szép és jó, de gondoljunk csak bele, Britney hatalmas sikerei mellett rengeteg botránya is volt. Miley-t már mások is kinyilvánították az "új Britney-nek", de ő csak annyit mondot, hogy nem szereti, ha másokhoz hasonlítgatják, mert ő Miley és nem más. Persze nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy az egyik legnagyobb kedvencéhez hasonlítgatják, hiszen rengeteg mindent elért már a zenei piacon.

>>Miley Cyrus 24 ezer dolláros hajpótlásokat visel

Miley Cyrus hosszú és dús hajkoronája nem a természet műve, sőt elég borsos ára van a túl szexi tinisztár  sérójának: nemrég 24.000 dollárt (5 és fél millió forintot) fizetett a hajhosszabbításért – írja a Daily Mail. Cyrus műhajának árán az is sokat dobott, hogy Olaszországból rendelték a tincseket, melyek a New York-i Gemini14 szalonba érkeztek, onnan pedig az énekesnő stylistjával repültek tovább Los Angelesbe, ahol végül felkerültek Cyrus fejére. A 24.000 dollár még a sztárok közt is soknak számít a póthajért, ráadásul nem garancia arra, hogy Cyrus nem fog ugyanúgy megkopaszodni tőle , mint Naomi Campbell.

>>Ashley Greene és Miley Cyrus közös filmben?

Már folynak a tárgyalások arról, hogy a Twilight sztárja, Ashley Greene esetleg csatlakozna Miley Cyrushoz és Demi Moore-hoz a LOL francia vígjáték angol nyelvű feldolgozásában.

A film egy tizenéves lányról (Miley Cyrus) és az édesanyjáról (Demi Moore) szól. A lányt megcsalja a szexuálisan tapasztaltabb barátja, az elvált anya pedig igyekszik rendbe tenni az életét.

Ha ez a szerep összejönne Ashleynek, akkor egy teljesen más szerepben próbálhatná ki magát. Ugyanis a tárgyalások során kiderült, hogy Ashley a gimnázium rossz kislányát játszaná, amennyiben megkapja a szerepet.

Mi szurkolunk neki! Szerintem Ash megbirkózna ezzel a szereppel!

>>Különleges klippremier - Miley Cyrus

Mivel legújabb klipje a “Cant Be Tamed” hatalmas váltás az ő eddig megszokott édes-kislányos imidzséhez képest, úgy gondolta a preimert is rendhagyó módon intézi a kiadó.
Összetoborozták a város legvagányabb és legvadóczabb Miley rajongóit Budapest legcsajosabb helyszínére, az Allee bevásárlóközpontba egy különleges klippremierre, melyre szeretettel várnak mindenkit a szervezők!
Időpont: 2010. június 30., szerda, 15:00
Helyszín: Allee Bevásárlóközpont (1117 Budapest, Október 23. utca – a volt Skála helyén)
Esemény: “CAN’ BE TAMED” - rendhagyó klippremier és rajongói megmozdulás (flash mob) csupa Fekete madárnak öltözött rajongóval.

>>Miley utálja a vámpírokat!

"Utálom a vámpírokat!" - nyilatkozta nemrég Miley Cyrus, de hogy ehhez a Twilight sikersztori három üdvöskéje, Rob, Kris és Tay mit szól, az már más tészta.
"Utálom a vámpírokat" - nyilatkozta a fiatal énekesnő, de vajon Robert, Kristen és Taylor mit szól ehhez?
Az E!Online felkereste a triót a Los Angeles-i filmfesztiválon. Robert azt mondja, hogy nagyszerű ötlete van: a "Can't be Tamed" énekesnője álljon át a fanok oldalára. Majd nevetve hozzátette. "Ez annyira nyilvánvaló, csak meg kell néznie az Eclipset."
Taylort nem izgatta, hogy Miley nem csípi a vámpírokat. "Nem kell, hogy odalegyen a vámpírokért. Elég ha szereti a vérfarkasokat. Mi vagyunk a klasszak" - mondta.
Kristen egy kicsit meglepődött, amikor tudtára adták Miley ellenszenvét a vérszívókkal kapcsolatban. "Tényleg nem?" - kérdezte kikerekedett szemekkel, amikor megmondták neki az elszomorító hírt. "Fél tőlük, vagy csak nem kedveli őket? Nem hiszem, hogy meg kellene győzni az embereket arról, amiről már megvan a saját kialakított gondolatuk. Mindegy, ha utálja a vámpírokat, nem baj."

Miley Cyrus